Aspic,sommermat!
Lekre farger,og velsmakende!
Crabstic,reker,små fiskeboller,brokkoliblanding,asparges og egg.
Legges lagvis i en form,og hell over avkjølet aspic buljong.
La den stå i kjøleskapet noen timer!
Serveres med godt brød og smør,
og masse majones
Kald Farris i glasset!
Velbekomme!
Håper det vil smake!
Goe klem fra Sol
Vakre sommer bilder!!... dette ser veldig godt ut, skikkelig deilig sommer mat:)
SvarSlettØnsker deg en fin uke, Hanne
Ja det smaker kjempegodt. Alt for sjelden jeg lager kabare.
SvarSlettKanskje jeg må kjøpe noen reker og lage en i løpet av helga.
Så mange nydelig blomsterbilder hos deg.
En dag blir det kanskje noe å ta bild av i min hage også. hehe.
Ha en god kveld :)
Åh det er så lenge sidan eg har hatt! Føler det liksom ikkje er det som blir laga mest av mat rundt om kring :) Er verkelig ein "glømt" rett!
SvarSlettMå nok bli flinkare til å lage aspic sjøl :)
Ha ei flott veke!
Klem
Ååå vi ELSKER aspik!! Dette lager jeg også ofte, og da bugner det av reker og egg, nam nam:)
SvarSlettLekre bilder!!
Klem
Aspik er kjempegodt. Og såå sundt da. Du må være verdens beste fotograf, du får jo alt til å se så bra ut. Ha en fin kveld.
SvarSlettAnki
Den var lekker! Har ikke tenkt at slik kan lages hjemme. Laget slike der jeg jobbet før :)
SvarSlettFlott tips. Takk :)
...Er opptatt av å skille jobb og privatliv... hihihi :)
SvarSlettChe bella ricettina fresca!Baci,Rosetta
SvarSlettMmm, det så godt ut.
SvarSlettHer er det regnvær, lite som sier sommer her.
Men man kan jo kose seg inne med kakao og boller. Litt høst alt nå her :(
God natta klem til deg
louboutin outlet
SvarSlettnike air max
off white clothing
balenciaga shoes
nike epic react flyknit
curry 5 shoes
irving shoes
adidas superstar shoes
golden goose
yeezy shoes