Sider

mandag 8. august 2011

Sommermat!


 Aspic,sommermat!


 Lekre farger,og velsmakende!
Crabstic,reker,små fiskeboller,brokkoliblanding,asparges og egg.
Legges lagvis i en form,og hell over avkjølet aspic buljong.
La den stå i kjøleskapet noen timer!

 Serveres med godt brød og smør,
og masse majones

Kald Farris i glasset!

Velbekomme!
Håper det vil smake!
Goe klem fra Sol


9 kommentarer:

  1. Vakre sommer bilder!!... dette ser veldig godt ut, skikkelig deilig sommer mat:)
    Ønsker deg en fin uke, Hanne

    SvarSlett
  2. Ja det smaker kjempegodt. Alt for sjelden jeg lager kabare.
    Kanskje jeg må kjøpe noen reker og lage en i løpet av helga.
    Så mange nydelig blomsterbilder hos deg.
    En dag blir det kanskje noe å ta bild av i min hage også. hehe.
    Ha en god kveld :)

    SvarSlett
  3. Åh det er så lenge sidan eg har hatt! Føler det liksom ikkje er det som blir laga mest av mat rundt om kring :) Er verkelig ein "glømt" rett!

    Må nok bli flinkare til å lage aspic sjøl :)

    Ha ei flott veke!

    Klem

    SvarSlett
  4. Ååå vi ELSKER aspik!! Dette lager jeg også ofte, og da bugner det av reker og egg, nam nam:)
    Lekre bilder!!
    Klem

    SvarSlett
  5. Aspik er kjempegodt. Og såå sundt da. Du må være verdens beste fotograf, du får jo alt til å se så bra ut. Ha en fin kveld.
    Anki

    SvarSlett
  6. Den var lekker! Har ikke tenkt at slik kan lages hjemme. Laget slike der jeg jobbet før :)

    Flott tips. Takk :)

    SvarSlett
  7. ...Er opptatt av å skille jobb og privatliv... hihihi :)

    SvarSlett
  8. Che bella ricettina fresca!Baci,Rosetta

    SvarSlett
  9. Mmm, det så godt ut.
    Her er det regnvær, lite som sier sommer her.
    Men man kan jo kose seg inne med kakao og boller. Litt høst alt nå her :(
    God natta klem til deg

    SvarSlett