Sider

tirsdag 25. juni 2013

Sommerkos♥

Da blir det en uke fri!!!
Ferie før ferien!
Vi skal kose oss!

                               Sommer,,,stemning♥



                            Ny ladning cup cakes
                            ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

                       Jeg fant disse koselige formene i stiv papp.
                       Men det var beste å spise utav dem med teskje.
                       Egner seg kanskje best til iskrem?
                       De myke papirformene er vel å foretrekke.

                                      Min favoritt deig.

                              Cupcakes :
                                     ♥
                              250gr smør
                              4dl sukker
                              4 store egg
                              6dl hvetemel
                              2dl melk
                              3ts bakepulver
                              2ts vaniljesukker

                     Pisk smør og sukker  til en luftig smørkrem.
                     Pisk inn eggene,ett om gangen.
                     Pisk godt mellom hvert egg.
                     Sikt sammen det tørre,og ha i røren
                     vekselsvis med melken,raskt og effektivt.
                     Fordel deigen i formene,
                     3/4 fulle.

                     Stek kakene midt i ovnen ved 175gr 
                     i ca 20-25 min
                     til de er pent gylne.

                     Blir ca 24-26 stk.

                                   Avkjøles og pyntes,
                                   slipp fantasien løs.
                                      ♥


Lekkert med sarte
  pastell farger på toppingen.

Jeg bruker en gelè farge,og det skal
ørlite til .Kan kjøpes på Panduro

Min topping:

1pk philadelphia krem ost(300gr familie pakning)
250gr meierismør(rom temperert)
1pk melis
2 ts vaniljesukker
Piskes til en jevn krem

Deles i tre deler,og farves etter ønske
eksempelvis, hvit(naturell),mint grønn,og rosa.
Bruk kremsprøyte og dryss på
herlig kakedryss.



Den toppingen som ikke brukes
kan med stor fordel fryses,
og tas frem neste gang.

Ønsker dere en fin kveld
Klem
fra 
Sol





3 kommentarer:

  1. Har ikke tenkt på at en kan fryse toppingen,
    Så lurt da. Dette ser jo bære lekkert ut.
    Kan du steke i de formene? Kjøpte noen på Nille
    som jeg tenkte kanskje kunne brukes til det,
    Men har ikke prøvd enda.
    Her er det fri fra i morgen av. Og nesten fire uker. Herlig
    Tror det er lenge siden jeg har gledet meg så til ferie.
    Ønsker deg en riktig god ferie :)

    SvarSlett
  2. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

    Jeg la merke til at du har smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Vi er for tiden rangert som den nest største side i verden i vårt marked der vi er i 37 forskjellige land. Alleoppskrifter.no har et stort antall besøkende som genererer høy trafikk fordi har over 20.000 unike besøkende / dag.

    Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Varme hilsen,

    Elin, Alleoppskrifter
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett
  3. Den oppskriften skal jeg jammen prøve..takk for tipset om frysing av topping.
    Alldeles nydelige bilder du viser - som alltid.

    God sommer til deg..
    Klem

    SvarSlett