Da blir det en uke fri!!!
Ferie før ferien!
Vi skal kose oss!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jeg fant disse koselige formene i stiv papp.
Men det var beste å spise utav dem med teskje.
Egner seg kanskje best til iskrem?
De myke papirformene er vel å foretrekke.
Min favoritt deig.
Cupcakes :
♥
250gr smør
4dl sukker
4 store egg
6dl hvetemel
2dl melk
3ts bakepulver
2ts vaniljesukker
Pisk smør og sukker til en luftig smørkrem.
Pisk inn eggene,ett om gangen.
Pisk godt mellom hvert egg.
Sikt sammen det tørre,og ha i røren
vekselsvis med melken,raskt og effektivt.
Fordel deigen i formene,
3/4 fulle.
Stek kakene midt i ovnen ved 175gr
i ca 20-25 min
til de er pent gylne.
Blir ca 24-26 stk.
Avkjøles og pyntes,
slipp fantasien løs.
♥
♥
Lekkert med sarte
pastell farger på toppingen.
Jeg bruker en gelè farge,og det skal
ørlite til .Kan kjøpes på Panduro
Min topping:
♥
1pk philadelphia krem ost(300gr familie pakning)
250gr meierismør(rom temperert)
1pk melis
2 ts vaniljesukker
♥
Piskes til en jevn krem
Deles i tre deler,og farves etter ønske
eksempelvis, hvit(naturell),mint grønn,og rosa.
Bruk kremsprøyte og dryss på
herlig kakedryss.
Den toppingen som ikke brukes
kan med stor fordel fryses,
og tas frem neste gang.
Ønsker dere en fin kveld
Klem
fra
Sol
♥
Har ikke tenkt på at en kan fryse toppingen,
SvarSlettSå lurt da. Dette ser jo bære lekkert ut.
Kan du steke i de formene? Kjøpte noen på Nille
som jeg tenkte kanskje kunne brukes til det,
Men har ikke prøvd enda.
Her er det fri fra i morgen av. Og nesten fire uker. Herlig
Tror det er lenge siden jeg har gledet meg så til ferie.
Ønsker deg en riktig god ferie :)
Den oppskriften skal jeg jammen prøve..takk for tipset om frysing av topping.
SvarSlettAlldeles nydelige bilder du viser - som alltid.
God sommer til deg..
Klem